sunnuntai 11. marraskuuta 2007

Etupenkkien kiinnitysten tekeminen

Emme saaneet täksi viikonlopuksi turvakaariputkia, niin teimme etupenkkien kiinnityspaikat. Koeistuimme myös paikat kohdilleen, ja näkyvyys viimeiseltä (kolmannelta) penkkiriviltä eteen on yhä hyvä koska penkit asetetaan "V" muodostelmaan, eli takimmaiset penkit ovat lähempänä toisiaan kuin etummaiset, että kaikki näkevät suoraan eteen. Kiusaus vähentää penkkejä on suuri, koska sitä myötä lähtee myös paljon painoa, mutta tavoitteena on 6 paikkainen, ja pyrimme pitämään siitä kiinni.

Etupenkkien kiinnityksistä tuli hienot, ja ne ovat samalla runkoina etulattian peitelevyille. Etupenkit pultataan pohjastaan neljällä pultilla, ja kuskin penkille tulee n. 10cm säätö pituussuunnassa. Korkeussäätö toteutetaan "tyynyllä".

Etupenkin kiinnitys alkaa syntyä. Käytimme locostista yli jääneitä putkia. Tuli melko paljon kevyempi kuin vakiosta penkin kiinnityksestä, ja jäykempi.

Jäykistävän muodon vasaroiminen, levy on melko lerppu ellei sitä vahvista kummaltakin puolelta.

Huomaa kuvista että varsinkin valkotasapainon kanssa on kuvatessa ongelmia. Puhtaan valkoista autoa on todella hankala kuvata, kokoajan pitää säätää kameraa ja välillä unohtuu vanhat asetukset.

Ja lähikuvaa pokkauksesta.

Viimeistelyä vaille valmis! Päälle tulevista pellityksistä tulee irroitettavat, että jousitukseen pääsee helposti käsiksi.

Ei kommentteja: