keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Mätähommia, sisustan siloittelua ja moottorituen tekoa

Uusivuosi on vietetty ja ihan hyvissä merkeissä. Paljon tuli tehtyä, mutta pohjien teko maalausta varten on niin aikaavievää ja näkymätöntä hommaa ettei se juurikaan.

Tilattiin myös uudet putket turvakaaria varten. Mika soitteli firmaan melkein päivittäin ja viimeisin tieto minkä antoivat putkien saapumisesta oli 25.11.2008! Tuntuu että pienten putkierien tilaus on melko hankalaa, eikä palvelua tahdo saada jos tilaa vaan muutaman 6m tangon. Eli pistettiin tilaus toiseen firmaan...

Sorvin kuvat olivat kuulemma joidenkin mielestä pelottavan näköisiä, niin paras jatkaa kuvilla tölkistä (tölkit on muuten hienoja).

Konehuone ja sisusta on on melko pitkälti maalausvalmis. Konehuone oli rahtauskäytön jäljiltä täynnä pienehköjä lommoja, ja koska konehuone tulee olemaan usein esiteltävänä, niin maalatuista pinnoista piti tehdä virheettömiä. Huomaa kuvan alareunassa erään Mikan tekemä kittaus ja erään henkan takapuolen jälki kittauksessa.

Autosta löytyi uusi mätäpaikka. Kun alkoi vähän tonkia niin pinnallisesti hyvännäköinen paikka olikin melko huono. Auto kaadettiin vain kyljelleen kun pohja käytiin läpi, ja tämä paikka oli juuri maan rajassa niin sitä ei huomattu.

Moottorin takatuen aloitus. Osat on ready ja vaatii hiukka viimeistelyä ennen hitsausta. Ei vaan kädet riittänyt esittelemään kun otin kuvaa.

KG alkaa olla maalattu, viimeistä lakkakerrosta vaille valmis. Eli ratataksille saadaan kohta hiukan enemmän tilaa...

Ei kommentteja: