torstai 18. lokakuuta 2007

Lisää tölkkejä

Viime viikonloppuna haimme varaosatölkin... Varaosia varten. Autossa on hyvää mm. ovet, tuulilasi ja monelta osin pellit. Varsinkin tuulilasi on hyvä olla varalla.

Autosta kerettiin jo purkaa ovet ja muutama muu pikkuosa. Aika kului myös paikkojen siivouksessa, että saadaan uusille ja vanhoille puretuille osille tilaa kattojen alta. Uuden varaosa-auton myötä myös keltainen caravelle vietiin talvisäilöön rumentamasta pihaa.

Saimme myös setin lasikuitupuskureita, helmoja ja spoilereita tulevia lasi/hiilikuitutöitä varten. Osissa on vielä korjaamista ennenkuin pystyy ottamaan muotit, mutteivat hirveästi. Puskurit saatiin keltaisesta caravellesta, ja helmat piti tilata ebaysta. Vakioauton puskurit ja helmat ovat hienosti tehtyjä, varsinkin sisäpinta on uskomattoman hieno, aivan kuin valumuovista valmistetuissa osissa.

Saimme myös putsattua ratataksin kaikki saumat, ruostekohdat hiekkapuhallettiin, ja päälle laitettiin kerros epoksipohjamaalia. Vasemman puolen saumat on myös "kitattu" koriliimalla tehtaan tapaan.

Kotisivua varten on tilattu domain, sivut tulevat toivottavasti käyttöön ensi viikolla. Autot on myös tarkoitus punnita ensi viikolla.

Mukavan näköinen yhdistelmä, mukava myös ajossa. 2,1 wbx tuntuu ihan riittävältä moottorilta kyseiseen yhdistelmään, kovillehan se joutuu, ja kulutus on melko kova.


Tuuletusritilät takana, pakko ottaa talteen. Ritilät ovat juuri oikean kokoiset että saamme takapyörän taakse lisäilmanottoaukot moottorille.

Kuva kitatuista saumoista, olivat vielä senverran kauhean näköiset että piti tarkentaa tallin seinään...

Ei kommentteja: