lauantai 16. toukokuuta 2009

Artukainen jää valitettavasti väliin.

Johtuen Ahvenistolla sattuneesta konerikosta, joudumme jättämään Artukaisen väliin. Uusi kone on jo kiinni autossa ja asennuskin on 90% valmis. Ainoastaan uudemman mallisen Sti koneen erilainen johtosarja ja boksi on asentamatta. Itse asiassa johtosarjakin on jo koneessa kiinni, mutta liittäminen auton sähköihin on tekemättä. Viime yö olisi venynyt aamuun ja koeajot olisi jäänyt suorittamatta, joten päätimme luovuttaa. Auto on taas parempi kuin ennen, mm. imuilma otetaan kokonaan vasemman puolen takatolpasta. Tolpassa on alunperinkin jo ilman otto scooppi joten nyt vasemman puoleinen tolppa toimittaa ilman ilmanputsarin kautta koneelle ja oikean puoleinen taas välijäähdyttimelle. Ilmantulot on eristetty moottorin kuumasta ilmasta joten ainakin teoriassa pitäisi olla toimiva systeemi.

Pyrkimys olisi päästä jollakin joukolla testaamaan Ratataksia tulevana keskiviikkona Ahvenistolle.
Nyt pitäisi ahtoja löytyä täydet 0.8 eikä 0.4 kuten kauden avauksessa 2.5. Myös etujouset on vaihdettu jäykempiin. Auton saamat muutamat kolhut olisi tarkoitus hoitaa myös piiloon ennen seuraavaan tapahtumaa. Videotallennusjärjestelmääkin pitäisi päästä testaamaan pikimmiten. Pajon on hommaa, mutta kyllä se tästä.

Lisätään kuvia kun saamme kameran Henkalta.

4 kommenttia:

kilpijoki kirjoitti...

Moro, mikä on ratataksin tilanne? Onko ongelmista päästy selvyyteen?

hege kirjoitti...

Ratataksi on ihan ok ja iskussa, ollu jo pidemmän aikaa ja sillä on ajeltu vähän ympäriinsä ja käyty ratapäivillä noiden haavereiden jälkeen.

Moottoreita on menny useampia sekä ratataksista että locostista, niin työtä on riittänyt ja ajanpuute on jättänyt blogin päivittämiset pienemmälle. Ekan supakun leimalle valmistelu on käynnissä, ja sen jälkeen ois tarkotus syksyn aikana leimata ratataksikin.

Anonyymi kirjoitti...

pitaa tarkistaa:)

qifei2012 kirjoitti...

This is simply one of many a new eample of how the speech of your buyer utilized the increase operate connected with Office 2010 Microsoft Office 2010 Key. In reality, with this preceding answer world, that getting ready staff gives expended by 500,000 woman or man functioning several hours performing related kinds of shopper exploration global Office 2010 key. Weve working hundreds and hundreds of potential buyers over the Us, Europe and Asia Microsoft office 2010. office 2010