perjantai 21. maaliskuuta 2008

ACS 2008

Eka messupäivä on ohi, ja fiilis ensimmäiseltä päivältä on tosi hyvä. Ratataksi sai erittäin positiivisen vastaanoton ja auton ympärillä liikkui paljon iloisia naamoja.

Iltapäivältä kolmen aikoihin saatiin osastolle lisää henkilöstökuntaa, 5-vuotias Emil. Emil opetettiin nopeasti esittelemään autoja ja hän pysäyttikin monet ohikulkevat messuvieraat lyhyellä esittelyllään jonka jälkeen hän vastasi vieraiden kysymyksiin. Esittely meni kutakuinkin: "Ratataksissa on Subarun moottori ja Porschessa on bokserimoottori". Kysymyksistä jäi mieleen "Onko Porsche nopea?" johon Emil vastasi "Tottakai, onhan se kilpa-auto". Erityisesti hänen organisointikykynsä teki vaikutuksen. Ensin piti olla työsuunnitelma, jonka jälkeen autojen esittely kirjoitettiin paperille josta sen pystyi helposti lukemaan kun tarvitsi esitellä.



Rakennuspäivä ennen messujen alkua.



Tarkkasilmäinen saattaa huomata Porschen eron kun verrataan edelliseen päivään. Mika käytti 8 tuntia teippaamiseen, eikä hyvää sanottavaa teipin laadusta oikein ollut. Teipit eivät olleet meidän tekemiä, niin kokoajan oli pieni hätä kun mokaamista ei oikein itse olisi voinut korjata leikkaamalla uusia teippejä.

3 kommenttia:

kilpijoki kirjoitti...

Morjesta, mikäs on tilanne? Joko taksi on saanut kilvet? Päivitystä tässä jo ooteltu :)

hege kirjoitti...

Ei oo päivitelty koska tilanne ei oo muuttunut ACS:n jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

erittain mielenkiintoinen, kiitos