lauantai 21. helmikuuta 2009

Päivitystä pitkästä aikaa. Vanteet hankittu.

Kaveri ilmotti että nettivaraosassa olisi järkihintaan 18kpl 15" keskimutterikiinnityksellä varustettua vannetta niin ajattelin hankkia ne locostiin. Tuli senverran hätäiseen soitettua myyjälle etten lukenut ilmotuksesta että ne olikin 16" joka ei ole locostissa sallittua. Hetken mietinnän jälkeen päätettiin kuitenkin hankkia ne, vaikka ratataksia varten...

Vanteet on merkkiä PLS ja ovat kuulemma aikoinaan olleet DTM Mersussa. Painoa on karvan alle 9kg, eli keveyttä ei olla haettu. Vanteet on kilpa-autoille tyypilliset kolmiosaiset. Keskiö on magnesiumia ja kehät alumiinia.

Ongelmana vaan on mihin 18 vannetta saa järkevästi varastoitua. :-)

Suuri osa vanteista on saanut melko pahoja kolhuja, eli ne pitää oikoa. Eiköhän niistä kuitenkin saada ainakin pari ehjää sarjaa. Ekana vuorossa keskiöiden suoruuden ja halkeamien tarkistus, sen jälkeen kehille sama juttu.

Vanteet tullaan kiinnittämään samaan tyyliin kuin yksipulttivanteet katulaillisissa Porscheissa. Eli pulttijako muutetaan adapterilla.

Projektiin tuli uusi kaveri avuksi, Erno. Erno on tuonut projektiin energiaa ja innostusta ja se on jo alkanut vaikuttamaan muhun ja Mikaankin. Suurin osa kesän tapahtumista kierretään todennäköisesti Ernon voimin.

Ei kommentteja: